Forum no|Clan

You are not logged in.

#1 23-03-2018 02:55:59

MirabelleAndrew
Nouveau membre
Registered: 23-03-2018
Posts: 4

nike air max

For et par nike air max dage siden introducerede vi Nike Air Max 1 FB Woven "Metallic Gold". I dag følger vi op med historien med Nike Air Max 1 FB Woven Black Metallic Gold. Mens Metallic Gold holdt det simpelt og rent med det meste af det øverste dækket af hvidt læder og metallguldet Swoosh, Black Metallic Gold er det modsatte af det. En leopard print lærred er parret med et blankt læder, der er tekstureret med et sort diamant print. Konstruerede toop gummi såler, disse sneakers er foret med tan læder og toppet med et gyldent øverste øje.

Dette er stort. Den højt forventede Nike Kobe 8 What The Kobe har endelig en udgivelsesdato. Efter den skøre succes af LeBron X What The MVP, var det kun rigtigt, at Black Mamba ville få sin egen silhuet. Disse Kobes er vanvittige og beskriver de fleste, om ikke alle, Kobe 8 farvebanerne morphed i et skævt par sko. Disse sko vil helt sikkert ikke være let at komme forbi, men de vil udgive nike sko fredag den 6. december på Nike Store online. Bliv afstemt, da denne nyhed bryder og lad os vide, hvad du vil gøre for at sikre, at du får din What The Kobe s.

Nike SB Lunar One Shot er en subtil påmindelse, der ser ud som at bedrage. Ved første øjekast vil du aldrig gætte, at nike air du stirrede på den mest datainformerede, slidstyrede, teknologisk pakkede konkurrerende skatesko på markedet. Glemte vi at nævne det er let? Hvad dette hele koger ned til, er en spændende ny grænse i board følelse og forbindelse. Testet af Nike SB-holdkørerne Sean Malto og Shane O'Neill, blev Nike SB Lunar One Shot designet til at være klar til at bære lige ud af kassen. En polstret hæl, en fleksibel sildhals ydersål, mesh hæl lomme og 2-delt konstruktion resulterer i en sko, der har en øjeblikkelig indbrud. One Shot giver øjeblikkelig komfort parret med nyskabende nyskabelser som Nike s Hyperscreen-traktionslag for holdbarhed og Nike Lunarlon-dæmpning til slagbeskyttelse, hvilket resulterer i en sko, der går nike air huarache problemfrit fra gaden til medaljen.

Stol på og tro på os, når vi siger, at skateboarding aldrig vil være det samme, når den primitive x DJ Clark Kent x Nike SB Dunk Low PRM QS 112 udgiver denne fredag. En premium quickstrike-udgivelse og samarbejde mellem Primitiv og DJ Clark Kent, denne Nike SB Dunk Low sko er udstyret med en polstret Lunarlon mellemsål, 3M reflekterende overdel, klassisk elefant print detaljer og en berygtet 112 metallic sølv, volt og sort farveway. Laget til skate eller afslappet, dette er en udgivelse, som du ikke ønsker at gå glip af i denne weekend. Sandsynligvis at sælge i et øjeblik, falder den primitive x dj clark k Kent x nike bb dunk lav PRM QS 112 om to dage fredag den 29. november til $ 98.

Tjek dette Nike SB P-Rod 7 Højt, det er ladet! Gør det muligt af Primitiv og DJ Clark Kent, er denne high-top skate sko udstyret med en polstret Lunarlon mellemsål, 3M reflekterende overdel, klassisk elefant print detaljer og en berygtet 112 metallic sølv, volt og sort farveway. Der er ingen vende væk fra denne ene folk. Endnu en gang falder den primitive x dj clark Kent x Nike SB P-Rod 7 PRM High 112 på sort fredag den 29. november 2013 til en pris på $ 120.

Ringer alle kid sneakerheads eller damer heldige nok til at passe GS størrelser. Marker dine kalendere, fordi den nike free 29. november er Nike Lebron 11 T-Rex til børn sat på hylderne. Den grimme dinosaur inspirerer farvelægningen til denne sko en grøn base, accenter af volt gul og en pink krave. Hver skostørrelse (Crib, Toddler, Pre-School og Grade School) i samlingen er konstrueret specifikt for sin passende aldersgruppe. Crib Booty har en velcro-lukning og let slid, mens en flex groove ydersål er skabt til tykes lære at gå med Toddler Size. Forskolestørrelserne forbliver fleksible, skabt med ekstra støtte til ekstra aktiviteter. Endelig er Grade School-versionen bygget til basketball med samme http://www.bekanyenow.com/images/detail/nike-163pen.jpg Hyperposite-teknologi og Lunarlon-polstring, der findes i skoene med voksne størrelser.

Offline

 

Board footer

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com