Forum no|Clan

You are not logged in.

#1 01-12-2018 03:43:31

GregaryDoyle
Nouveau membre
Registered: 01-12-2018
Posts: 3

Nike Sko Air Max

ÿþDu vil Nike Sko Dame kunne få fat i Nike SB Air Force 2 Low Kevin Bradley hos udvalgte Nike SB-forhandlere, der begynder den 8. februar til $ 95. Den professionelle skater Kevin Bradley vil frigive sin egen farvevej fra Nike SB Dunk High, og den falder i næste uge. Oprindelig en hoops sko, Dunk er igen lavet til at skate og denne gang med et par skjulte tricks. Inspireret af Los Angeles skater Kevin Bradley slides den hvide øvre ned som du skater og afslører en skjult rød foring. Palm træ accenter hylde gaderne og strande i LA og Venedig hvor Bradley skøjter.

Yderligere detaljer omfatter tonal branding, hvide snørebånd, en hvidgummi mellemsål og en gennemskinnelig rød ydersål. Nike SB Dunk High Kevin Bradley udgives den 8. februar til $ 110. Vil du Billige Nike Sko have politimand? Tilslutning til Blue Nebula Colorway er dette andet par af Nike Air Pegasus A / T, der er fremhævet med Light Cream og Concord. Den nyeste Pegasus viser, at silhuetten ikke er overraskende, selv efter 34 år. Den er bygget med Hvide Nike Sko Dame alt, hvad den har brug for til at eje vinteren, herunder en vandtæt foring, reflekterende hits og en terrænet ydersål.

Et hurtigt lacing system giver dig mulighed for at trække op og cinch ned i et blink. Ankommer i farver inspireret af ACG-modeller fra begyndelsen af 2000-tallet, bygger det sin alt-resumé i både ydeevne og udseende. Du kan købe Nike Air Pegasus A / T i Concord den 8. februar til $ 150. Nike Air Pegasus vender tilbage i næste uge i to nye All Hvide Nike Sko Terrain-farvestier, der bruger en række farver hele vejen igennem. Den seneste Pegasus beviser silhuetten har ikke været overrasket, selv efter 34 år.

Denne nye pastellinspirerede farvevej fra Air Max 1 Jewel har en blød lilla ruskind i hele den øvre med tonal detaljer på snørebånd, øjenlåg og hæl branding. Kontrasterende Metallic Gold ses derefter på branding på tungen såvel som på den gennemsigtige juvel Swoosh på sidepaneler. Afslutning af ting nedenunder er en offwhite / cream gummi mellemsål sammen med en lilla lilla ydersål. Du kan købe denne Nike Air Max 1 Jewel i Particle Rose fra 2. februar på udvalgte Nike forhandlere for $ 140.

Modellen er detaljeret med Nike's største hælpose, men i kontrastfarve orange, der leverer en super-soft ride, der bringer dig endnu tættere på følelsen af at gå på luft for at færdiggøre designet helt. Kig efter Nike Air Max 270 Tonal Orange på udvalgte Nike butikker og online den 2. februar til $ Nike Sko Air Max 150. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer. En quickstrike-udgivelse af Nike Air Max 98 faldt bare, og det er i dette Thunder Blue-tema.

Silhuetten er et limited edition-par, der fejrer silhuetets 20 års jubilæum i år. Grundlæggende med en denimlignende øvre med mønstrede teksturer overalt, er skoen modsat af røde og sorte accenter samt 3M reflekterende detaljer. En hvid mellomsåle og sort gummisål udfylder endelig designet helt. Se efter denne Nike Air Max 98 QS Thunder Blue hos udvalgte Nike butikker og online http://www.aktifreyon.com/images/large/dk-342buv.jpg i udlandet i dag. Hold dig opdateret for en stateside-udgivelse.

Offline

 

Board footer

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com