Forum no|Clan

You are not logged in.

#1 09-02-2018 08:59:03

Letitia Dunlop
Nouveau membre
Registered: 09-02-2018
Posts: 3

adidas sneakers

Fans af adidas adiZero Prime Boost vil adidas sneakers med glæde høre, at en helt ny farvevej af modellen frigiver om få dage. Kendt som adidas adiZero Prime Boost Trace Khaki, lad os kigge nærmere. Denne version af adidas adiZero Prime Boost er klædt i en sort og Charcoal Primeknit øvre. Trace Khaki nuance på skoen på både tå og hæl. The Three Stripes branding på sidepanelerne kommer i hvid, ligesom forstærkerens mellemsål. Endnu mere Trace Khaki findes på strimlen oven på mellemsålen, mens en sort gummisål udfører udseendet.

Set for at begynde at frigive den 1. juli til 200 $, ser du frem til at samle et par? Mere end ti farvelægninger af adidas NMD R2 i primeknit og regelmæssige versioner udgives næste måned, og den vil være tilgængelig hos både mænd og kvinder dimensionering. Farverne går fra traditionelle sort / adidas sko dame hvid til grå, pink, orange og mere, der er detaljeret med de tre stripe overlay på siderne, branded hæl badge, pull tabs og soklignende krave mens toppet med hvide boost midsoles. Se efter alle disse adidas NMD R2 farveveje hos udvalgte adidas butikker og online den adidas spezial 13. juli til $ 130 $ 170.

I sidste uge modtog præsident for New York Knicks, Phil Jackson stor kritik for at sige, at han ville overveje at handle væk fra stigende stjerne Kristaps Porzingis, hvis den rigtige aftale kom sammen for at forbedre teamet. Jeg mener, hvorfor ville du bytte den bedste spiller på dit hold, som har en meget lys fremtid frem for ham og kun har ridset overfladen af sit potentiale? Det er uklart, om Unicorn vil være en knick, når den nye sæson går i gang, men hvad adidas boost vi næsten kan garantere er, at han stadig vil være en adidas atlet.

Et af de reneste par, der gør sin vej til detailhandlere nu, er denne Lilac / Cream colorway, som er fremstillet af en premium læder øvre med tonal detaljer på de razor-kantede tre striber branding, tungen, bomuld snørebånd og læder indersiden . Færdiggørende funktioner omfatter Campus branding på sidepaneler, hæl pull tabs, en off-white gummi mellemsål og en stilfuld sildben ydersål. Tag dig nu hos udvalgte adidas Originals stockists for $ 90. Ovenfor finder du en af Three Stripes nyeste silhuet, adidas Atletics 24/7 Trainer.

Adidas Ultra Boost Uncaged er lige udgivet i en ny kvinders eksklusive farvevej, og den er i et energi-aquatema, der kun er et perfekt par til sommer. Skoens primeknit øverste har en blanding af blå og hvide nuancer i hele, der næsten ligner en vandkrop, mens en gennemskinnelig TPU-hæl, soklignende krave og hvid Boost mellemsål fuldender den forfriskende stil helt. Se efter denne kvinders adidas Ultra Boost Uncaged Energy Aqua på udvalgte adidas butikker og online i dag til adidas campus et pris prissat på $ 180. Hold det altid låst til KicksOnFire for flere opdateringer og det seneste i sneakernyheder.

adidas originals har slået sig sammen med en af Europas førende tekstilfabrikanter, kvadrat, for at skabe en virkelig specialudgave på den ikoniske Stan Smiths silhuet. inspireret af københavn, byen hvor utilitaristisk design, japanske æstetiske og modernistiske værdier kolliderer disse tre nye farveveje af Stan Smith kommer ud af Kvadrats moderne plaidstof, modvirket med broderede detaljer af 3-striber mærket og en kontrast læder hæl patch. Branding detaljer på tungen og http://www.stefanhavlik.com/images/product/adidas-439odi.jpg hælen fuldender billedet, placeret oven på en klassisk hvid kopssål.

Offline

 

Board footer

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com